Att vara fotbollssupporter

Att vara fotbollssupporter innebär självklart att man älskar sitt lag över allt annat men det är också en fråga om gemenskap mellan supportrar. Att tillsammans få vara med att heja fram sitt lag till vinst kan vara en av det häftigaste upplevelserna man är med om.

Som supporter så är det klart att man kan ha flera lag som man hejar på, vårt Svenska landslag är ett som man gärna ställer sig bakom. Det kan även vara andra svenska allsvenska lag som man också brinner för. Ett riktigt hardcore fan har också något lag i La Liga eller Premier League som man hejar på.

Självklart så skaffar man sig en matchtröja som visar vilken supporter man är och vilket lag som man håller på. Man ser också vilka som är av samma kaliber som dig själv med hjälp av dessa supporterkläder. Det blir en speciell samhörighet när man får sitta tillsammans med supportergänget för ett och samma lag.

I skrivandets stund så är det fotbolls VM i Ryssland och om du inte är på plats i det stora landet i öst så kanske du är klistrad vid TV apparaten och ser de sändningar som finns. Så på med landslagströjan och heja fram våra blågula hjältar till segrar. Hur det kommer att gå återstår att se och självklart så vill vi att vårt Svenska landslag ska visa vad de går för under detta VM.